Üst Menu

User menu

Genel Bilgi

2008 Yılında Kurulan Anabilim Dalımızda 6 akademik personel bulunmaktadır..  Anabilim Dalımız bünyesinde Yüksek Lisans , Doktora ve Tezsiz Yüksek Lisans pogramları mevcuttur.  Anabilim Dalımızda  14 doktora, 43  tezli yüksek lisans ve 36  tezsiz yüksek lisans olmak üzere toplam 93 öğrenci lisansüstü öğrenimini sürdürmektedir.

Anabilim Dalımız da modern eğitimin tüm imkânları kullanarak, öğrencilerimize ulusal ve uluslararası alanda diğer üniversitelerle rekabet edecek düzeyde  eğitim verilmektedir. Anabilim Dalımız köklü geçmişi ve güçlü akademik kadrosunun da desteği ile ülkemizin tüm bölgelerinde yer alan üniversitelere öğretim elemanı istihdamı sağlayan ender bölümlerden biridir. Bu bağlamda mezunlarımız başta üniversiteler olmak üzere gerek kamu sektöründe gerekse de özel sektörde istihdam edilmektedir.