5. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Düzenlenecek

5. Uluslararası Eğitim Programları ve Öğretim Kongresi bu yıl Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim Fakültesi ev sahipliği ve EPÖ-DER işbirliği ile 26-28 Ekim 2017 tarihlerinde Muğla’da gerçekleşecektir.

Kongre teması Temel Eğitimde Program Çalışmaları olarak belirlenmiş ve bu alanda yapılan ve daha önce herhangi bir yerde sözlü/yazılı olarak paylaşılmamış, kavramsal, tasarım, uygulama ve deneysel çalışmaları kapsayacaktır. Bu bağlamda kongre programında, çağrılı konuşmacılara, panellere, sözlü bildirilere ve poster sunularına yer verilecektir.

EPOK-ICCI 2017’ye gönderilen özet metinler hakem değerlendirmesinden geçerek kabul edildiği takdirde, editörlü “Bildiri Özetler Kitabı”nda yer alacaktır.